Sæson 2020
Esport Tarm

SÆSON 2020

Esport Tarm er klar med en ny og fantastisk sæson, hvor vi har flere spændende tiltag til nuværende og kommende medlemmer.

I sæson 2020 tilbyder vi følgende kontingent muligheder til vores medlemmer.
Du kan nemlig tilmelde dig for en halv eller hel sæson og det er også muligt at tilmelde hele husstanden!

Kontingent halv sæson (halv år):
Medlemspris (pr person) kr. 650,-
Pris for husstand kr. 1300,-

Kontingent hel sæson (hele 2020):
Medlemspris (pr person) kr. 1100,-
Pris for husstand kr. 2200,-

Åbnings- og træningstider:
Som noget nyt har vi i 2020 valgt at holde Esport lokalet åbent på faste tidspunkter hver uge. Plus at der selvfølgelig er mulighed for at deltage på et trænigshold i løbet af ugen.
Det betyder at du, som medlem, kan komme og spille, hvornår du har tid og lyst, når du får lov at dine forældre �� og du kan samtidig tilmelde dig et
træningshold.
Vi forventer at oprette hold i følgende spil: CS:GO, Fortnite, League of Legends og FIFA

Derudover gør vi det også muligt at man bl.a. kan spille Minecraft, Sims, Roblox, Overwatch og Farming Simulator. Disse spil kan dog kræve, at du selv har en konto, som du selv kan logge ind på!

Medlemskab:
Når du tegner et medlemskab i Esport Tarm kan du:
• tilmelde dig diverse træningshold (cs, fifa, fortnite ect.)
• benytte lokalets udstyr i alle ugedagenes åbningstider.
• deltage i diverse turneringer og events
• tilkøbe en spillertrøje
• benytte dig af teenfitness træningsmedlemsskabet i hallens fitnesscenter (til og med 15 år).
- Tilkøb af fri svømning i offentlig svømmetid for kun
100 kr. i måneden (til og med 15 år).

Esport og fysisk træning:
Endnu en nyt tiltag er fysisk træning, hvor vi, i samarbejde med hallen, tilbyder et E-sports træningshold med lege og aktiviteter der træner kommunikation, samarbejde, hørelse, hurtighed, reaktionsevne og generelt arbejder med puls og kondi.

Holdet er for alderen 8-13 år og er hver onsdag kl. 15-16. Vi starter med første træning onsdag d. 15. januar. Efter hver træning er der åbent i Esports-
lokalet til frit spil.

Lokaler og udstyr:
Vi har et super fedt lokale, hvor vi har 12 solide Gamer-computere med SSD harddisk, Corsair RAM og Asus GTX 8GB grafikkort og selvfølgelig Gamerstol, -headsæt, -mus og –tastatur.

Løbende vil vi lave interne events og turneringer i spil som bl.a. fortnite, og CS:GO.
Derudover forventer vi også at kunne tilmelde CS:GO hold i en lokal turnering i Vestjylland, hvor vi skal spille mod andre klubber.

Tilmelding:

For The Gamers smiley
Kontaktperson E-sport
Har du spørgsmål vedr. E-sport er du velkommen til at kontakte:
Thomas Juhl
juhl1977@gmail.com